Lejen Press

Thursday, January 25, 2018

Assalam semua.

Just nak bagitau, sape memang ulat buku atau suka baca novel-novel indie..Korang boleh contact saya ya.. WhatsApp jer,

wasap.my/601114922333

atau korang bole like page https://www.facebook.com/LubukBukuMY/

atau follow ig https://www.instagram.com/lubukbuku_my/


Stock ada yang ready ada yang post out direct dari gudang! :D

Adios,
ASTraveler 2018

12 comments

  1. tak pernah try baca tapi rasanya mesti best

    ReplyDelete
  2. simple cover tu buat saya tertarik.. cantik

    ReplyDelete
    Replies
    1. buku indie mmg biasa gini dia punya cover. nice kan :D

      Delete
  3. wah.. dulu memang rajin juga baca. tapi sekarang semakin busy... susahnya nak cari masa. salam ziarah dari hasifhamsyari.com . dah follow back semula. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. mmg membaca amik masa sikit. jrg jugak membaca. tp kdg boleh la spend sekejap untuk membaca.. TQ ziarah kembali :)

      Delete
  4. Menarik, buku dia mengingatkan saya kat buku fixi..

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© A k u S e o r a n g T r a v e l le r. Design by FCD.