KL Runner Delivery

Tuesday, July 21, 2020

Haluu guys!

Korang pernah tak guna mana-mana servis runner sebelum ni? Kalau tak pernah, aku nak share satu servis runner area KL / Selangor, yang memang terbaik
Last week, aku ada problem barang client sangkut dekat Pos Malaysia (Wangsa Maju), lebih 18 hari weh. Sampai client tu message aku, kenapa lambat sangat barang nak sampai. Padahal dah ada dalam region yang sama, tapi Pos Laju tak pi hantar.. huhu >.<

Gila kan servis Pos Laju lepas PKP. hahaha. Sabar jelah, aku sebagai seller ni. huhu

Tak terpikir pun sebenarnya nak guna runner. Tapi disebabkan aku takda masa nak pegi ke Pos Laju Wangsa Maju untuk pickup barang dekat sana, so aku try cari runner area KL / Selangor.

Tup tup, aku terjumpa servis KL Runner Delivery

Terus aku wasap


Details yang diperlukan runner untuk pickup barang di Pos Malaysia,

Nama Penerima:
No K/P:
No Tracking:
Alamat:
No Telefon:

Masa sampai Pos Malaysia, masa dapat pickup barang.. Semua dia snap kasi aku melalui wasap


Masa runner sampai Pos Laju dan tunjuk barang yang dia dah ambilkan, terus aku buat bayaran via online.

Tak sampai 2 jam, runner dapat selesaikan masalah aku dengan jayanya. Alhamdulillah, terbaik.

So dekat sini, kalau korang nak pakai runner untuk apa-apa urusan seperti, pickup dan hantar barang, renew lesen, belikan barang dsb korang bolehlah roger KL Runner Delivery. InshaAllah harga sangat berpatutan dan servis sangatla terbaik

Adios,
ASTraveller 2020

2 comments

Latest Instagrams

© A k u S e o r a n g T r a v e l le r. Design by FCD.