Haluu guys! 😆




Akaun BPN aku disekat 😝 Gatal tangan tadi saja nak semak status BPN, yelah untuk tahun depan kan hahaha. 


Korang pernah kena sekat tak? 


Tetiba akaun aku disekat tadi. 😅


Bila nak semak tu, dia pegi tanya aku soalan. Aku lupa jawapan dia, jadi aku letak TIADA pada kotak. Tetiba dia kata, akaun anda disekat! Ah, sudah! 😅


Lepas tu, keluar pulak note bagitau yang aku kena pergi ke LHDN kalau akaun disekat. Ah gila betul. Dan lepas tu, ada lagi...


PERINGATAN: ID PERMOHONAN ANDA TELAH DISEKAT. TINDAKAN SET SEMULA ID PERMOHONAN HANYA BOLEH DIAMBIL SELEPAS TEMPOH PKP TAMAT. 😳


What? 😱


Tak puas hati punya pasal, aku google laa.. 


So aku terjumpa ni dekat Twitter 




Fuh lega rasa. 


So penyelesaian dia, korang tunggu je dalam 15 minit. Nanti dia OK balik.


Hope so lah kan, hahaha 😁


Adios,

ASTraveller.Com

4 Comments

Post a Comment

Previous Post Next Post