Good day! 😎



Syok kan, kalau bercerita pasal Google AdSense ni. haha. Mesti ramai yang dah merasa cash out duit dari Google. 


Inilah kali pertama, aku dapat cash out duit dari Google 💋


Alhamdulillah! Pada 21th January 2021 lepas, Pak Google dah bagi aku email, duit Google AdSense on the way masuk account 😍




Horayyyy! 


Jenuh weh nak capai 100USD dalam Google Ads. Then baru boleh cash out. Dah bertahun menunggu, akhirnya dapat jugak cash out duit dari hasil blog 😀



Google AdSense ni, boleh cash out setiap 100USD dari akaun Google. Kalau tak cukup 100USD, tak boleh cash out. So, nak cepat capai 100USD dalam suatu masa kenalah kerap update blog atau tulis content yang menarik untuk tarik ramai orang singgah ke blog dan baca.


Kalau tak, berjanggut la nak menunggu duit keluar 😆 Nampak gayanya, kena terus menulis ni. Kerap update blog, baru boleh kerap cash out Google AdSense. Mudah-mudahan hahah 😎


Anyway TQ Google. Dapat gak cover duit belanja internet untuk update blog 😜


Nota Kaki: Bukan senang nak senang!


Adios,

ASTraveller.com

Post a Comment

Previous Post Next Post