Nasi Lemak Mekdi

Sunday, September 8, 2019

Assalam hi.

Korang dah try nasi lemak McD?

Maybe ada yang dah serik makan nasi lemak McD sebelum ni, sebab tak sedap langsung? hahaha Jadi, aku pun takut nak try sebelum ni.

Tapi baru-baru ni aku ternampak iklan nasi lemak dari Mcd, then baca komen-komen review dari public.

"Ini baru betul rasa nasi lemak"

"nasi lemak kali ni sedap"

Banyak +ve review, then memang kena try ni :D

Tadaaaa,


Aku rembat set breakfast nasi lemak dengan hanya RM6 sahaja.

1x Nasi Lemak
1x Milo Ais


Jom kita tengok, apa isi dalam dia :p

Nah telur mata sebijik


Beserta sambal dan ikan bilis goreng bersama timun.


Bila dah makan tu, memang rasa dia sedap. Sebijik macam kita beli nasi lemak dekat gerai tu. Yang paling penting, timun tu tak pahit.

Cuma ikan bilis dia je se-coet (sikit) Maybe mahal kot kan hahah :p

Set Nasi lemak ni bukan ada time breakfast jer. Time lunch pun, nasi lemak masih available. Tapi pakej dia sekali dengan ayam goreng mcd.


Dah sekali ayam goreng, harga dia jadi keras sikit lah. Dalam RM15-RM16 kalau tak silap. Tapi kalau guna Aps McD, ada diskaun biasanya.

Cepat Install! x_X

So, sesaper yang belum try lagi. Boleh arr terjah McD sekarang! :p

Nota: Set breakfast ni, makan dalam bekas bubur mekdi. So agak susah sikit nak gaul. Kalau lunch, dalam tray kertas :)

Adios,
ASTraveller2019

1 comment

  1. Haduh pagi-pagi liat makanan begini jadi pengen makan juga aku kak
    sambelnya sama telornya aduhai. Endesnya

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© A k u S e o r a n g T r a v e l le r. Design by FCD.