Ghost Pepper Spicy Chicken

Monday, December 23, 2019

Sapa pernah try makan ni?


Yang suka pedas, dan rasa tercabar nak try korang boleh try satu. Cuba makan 1 cup sorang, tengok. Cup tak besar pun, kecik je.

Harga dia aku tengok 7E semalam dalam RM4.90


Mee dia punya color, hitam bukan mainnn hahah

Actualy aku dah try, share dengan bff aku. Dia yang gatal nak beli.

Perghhhhhh.

Surenderr wei.

Pedas nak mam!

Adios,
ASTraveller2019

14 comments

  1. wow! aku suka makanan pedas. tapi di Indonesia ada tidak ya, soalnya jarang ke market juga.

    btw, kunjungan balik. salam kenal :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh di indonesia tiada ya? :) pedas sedapkan? Terima kasih atas kunjungan

      Delete
  2. Hallo aku berkunjung balik. Mie nya terlihat unik sekali, di indonesia belum ada

    ReplyDelete
  3. oh belum pernah ada disana ya :) akan datang pastinya ada

    ReplyDelete
  4. Wah, belum pernah nyoba ini. Di Indonesia ada juga mie gelas seperti ini. Tapi varian rasanya beda. .

    ReplyDelete
  5. Wow di Seven Eleven ya. Next January saya nak ke Penang, harus dibeli ini karena saya pencinta makanan pedas, sekaligus lepas rindu dengan Sevel / 7E karena di sini udah nggak ada, haha... Tak sampai RM 5 ya. Thanks for the info, sista. Salam dari Jakarta :D

    ReplyDelete
  6. Looks yummy but probably way too spicy for my delicate palate.

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© A k u S e o r a n g T r a v e l le r. Design by FCD.