Netflix, Tonton Movie Percuma Selama Sebulan

Wednesday, May 8, 2019

Salam.

Alhamdulillah, dah 3 Ramadhan hari ini.

Selamat berpuasa dan berbuka pada semua :)

Netflix.

Aku rasa korang semua dah tau kan apa itu Netflix? :p


Baru semalam register, tapi under adik aku.

Tonton sebulan dengan percuma.

Yes, memang percuma.

Register masukkan emel dan password, then tunggu emel dari Netflix untuk pengesahan dan isi details apa yang patut termasuk details kad debit/kredit korang. Then selesai.

Jangan risau.

Untuk masa 1 bulan, memang percuma. Tiada apa-apa bayaran masa register. Lepas register terus boleh tonton movie sampai muntah :p

Pakej

Basic RM33 / sebulan [ 1 device ]
Standard RM42 / sebulan [2 device ]
Premium RM51 / sebulan [ 4 device ]

Pakej Basic ni tiada HD. Standard ada HD, tapi tiada Ultra HD. Dan tentunya kalau Premium ada HD dan Ultra HD. Syokkk!

Tadaaaa,





Semua kebanyakkan nyer latest movie yang best-best. Rugi kalau tak register, at least langgan yang sebulan percuma. Then kalau taknak bayar untuk next month, korang boleh cancel bila-bila masa jer

Menarik kan?

So, pada siapa yang kaki movie memang patutla korang langgan Netflix ni, sangat berbaloi dari Iflix sebab Iflix ni dia punya movie tak berapa update. Banyak movie lama.

Tapi, pada siapa yang terlepas nak tonton Drama Viral Nur & Nur 2 sebelum ni, korang boleh tengok dekat Ifix jer.



Aku pun tak habis lagi tengok Nur 2, lepas ni nak tengok dekat Iflix jerlah

So untuk Netflix, jangan lupa langgan dan register disini yer https://www.netflix.com/my/ atau download sajer di Google Play :)

Adios,
ASTraveller 2019

21 comments

  1. Untuk wilayah Indonesia, bisa juga kah donlod ini?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya, rasanya boleh. Worldwide user maybe :) cuba ya

      Delete
  2. Assalamualaikum. Halo, salam kenal. Ini kunjungan balik saya dari Indonesia :)

    Done follow you, too.

    Btw, I watch movies at iflix. Belum pernah menonton di Netflix.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam. Salam kenal juga. Terima kasih atas kunjungannya ya :D

      Oh Oflix, but for me Netflix is more better :) Patut di cuba ya :D

      Delete
  3. Hi! Greeting from Indonesia!

    Dah lama mau coba Netflix tapi saya takut kecanduan nonton 😂

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi terima kasih atas kunjungan! :)

      Cuba Netflix pasti suka :D

      Delete
  4. Hai, salam kenal ya...:). Done folback ya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi, salam kenal juga. Terima kasih atas kunjungannya ya :D

      Delete
  5. Mantap, saya pernah nonton netflix gratis tapi pakai wifi hihi :D, btw salam kenal ya kak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pakai wifi lebih syiookkk habis :D

      Salam kenal juga. Terima kasih atas kunjungan :)

      Delete
  6. Followed your blog 😊 thanks for your visiting my blog 😊

    ReplyDelete
  7. Di Indonesia belum lama ini si netflix dibuka blokirannya, kemarin-kemarin mesti pake VPN hiks

    ReplyDelete
  8. Wah jadi pingin nonton film di netflix nih. Makin penasaran

    ReplyDelete
  9. apakah ada fasilitas untuk melindungi anak-anak agar hanya menonton sesuai usianya ?

    ReplyDelete
  10. Ya ampun, banyak banget filmnya di Netflix! Duh jadi bingung mau nonton apa haha

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© A k u S e o r a n g T r a v e l le r. Design by FCD.