Keputusan Doodle Planner 2019 Giveaway

Tuesday, March 5, 2019

Assalam.

Hi semua! Mesti ramai yang tertunggu keputusan GA kali ni.

Maaf semalam tak sempat nak up keputusan. So pagi ni, aku sempatkan jugak untuk keluarkan keputusan.


Tahniah kepada 5 orang pemenang yang terpilih.

Setelah auto generate kan nombor para peserta seramai 33 orang, maka inilah keputusannya.

1, 21, 29, 30 & xx

Pemenang Pertama

Mek Yuni

Pemenang Sagu Hati

Aina Shahrizal
Musfirahzn
Aini
xx

Tahniah!

Nak tuntut hadiah, korang kena pm details korang ke page berikut;

ASTraveller.com

atau

Lubuk Buku Malaysia

Details yang diperlukan,

Nama:
Nama/Link Blog:
Facebook:
Alamat:
No fon:

Korang diberikan masa untuk menuntut hadiah korang dalam masa seminggu. dari tarikh hari ini 5 Mac 2019. So last day kalau nak tuntut adalah 11 Mac 2019. Kalau bagi details lepas tarikh 11 Mac 2019, tidak akan dikira.

So kalau lewat berikan details, dikira batal la :D

Hadiah: Akan mula diberikan pada pemenang dalam sepanjang bulan MAC 2019.

So mana-mana yang takde rezeki kali ni, kita jumpa di next GA inshaAllah! Mana tau ada rezeki kan kan :)

Adios,
ASTraveller2019

11 comments

Latest Instagrams

© A k u S e o r a n g T r a v e l le r. Design by FCD.