Tent Showcase Day 2.0 Decathlon Shah Alam

Friday, December 6, 2019

Assalam.

Pada semua campers & hikers sekalian.

Gambar: Google

Esok, bertarikh 7/12/2019 ada Tent Showcase Day 2.0 di Decathlon Shah Alam. Siap ada Lucky Draw dan Grand Price lagi untuk pemenang bertuah. Tapi terhad lah.

Then ada sharing session dengan tetamu jemputan khas dari FCM (Family Camping Malaysia).

Wuuuuu. Rugi tak lock time ni. InshaAllah aku pergi kot :D

Jangan lupa lock korang punya date esok!

Date: 7 Disember 2019
Time: 3pm - 4pm
Venue: 1st Floor, Mountain Showroom, Decathlon Shah Alam

Adios,
ASTraveller
6 Disember 2019

16 comments

  1. Viewnya cantik sekali itu kak. Kat mana itu lokesyennya? :)

    ReplyDelete
  2. Kunjungan balik dari Negeri Kincir Angin :) wah ternyata kita sama ya mulai blogging 2008

    ReplyDelete
  3. Nice travelling. Bagus teknik foto pemandangannya. Oh ya, saya followed blog ini ya. Thx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya. tapi fotonya diatas sumber dr Google :D btw TQ ya following me :)

      Delete
  4. salam singgah and dah follow. nnti drop by my blog lagi, okay!

    Lifestyle Blog | The Grey Lines Between

    ReplyDelete
  5. wah bagus sekali pemandangannya. salam balik dan udah follow juga ya kak terima kasih :)

    ReplyDelete
  6. Hi salam kenal, libur akhir tahun saatnya berpetualang :)

    ReplyDelete
  7. Salam kenal dari Indonesia ya kak. Suka traveling ya kak..😃

    ReplyDelete
  8. hai, lama tak singgah sini. semoga tahun 2020 akan memberi lebih banyak ruang dan peluang untuk kita sama-sama berkongsi sesuatu yang berguna.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi. TQ otai blogger singgah sini hahaha. InshaAllah aminnnn!

      Delete

Latest Instagrams

© A k u S e o r a n g T r a v e l le r. Design by FCD.