4 Langkah Mudah Untuk Mula Menjual Di Ebay

Saturday, November 14, 2020


Hi guyss.. Good day! 😁


Petang yang santai ni, aku saja jer nak share langkah-langkah yang mudah kalau kita nak start menjual di ebay. Follow betul-betul 4 langkah ni, inshaAllah kita dah boleh mula jual barang di ebay 😀😁


  • Register Ebay
  • Register Paypal
  • Link kan Akaun Bank / Kad Bank korang dengan Paypal
  • Dah boleh start menjual di ebay


Link Akaun Bank / Kad Bank kita dengan Paypal ni, secara ringkasnya korang kena hubungi pihak bank  untuk mengaktifkan akaun / kad bank korang dengan Paypal. 




Masa aku nak aktifkan sebelum ni, aku hubungi pihak bank di messenger fb jer. Tanya direct dan diorang akan bagi kita step untuk aktikan. Secara details nya nanti, inshaAllah aku akan share kemudian dalam next posting. Stay tuned! 😎


Adios,

ASTraveller.Com

Post a Comment

Latest Instagrams

© A k u S e o r a n g T r a v e l le r. Design by FCD.