Halu guys, good day 😁

Kali ni aku nak share dengan korang, cara-cara nak check korang punya total star yang korang terima dari viewer sepanjang korang stream. 


Cara dia mudah je guys. Check guna smartphone je, tak perlu buka laptop tengok dekat Creator Studio. Okay, let's go~

Cara Nak Semak Total Star Facebook Gaming Dengan Mudah

1. Korang buka Facebook, dan klik pada button Facebook Gaming [1] dan seterusnya klik pada button About You [2] seperti dalam gambar dibawah


2. Kemudian klik pada Streamer Dashboard


3. Pada paparan Streamer Dashboard, korang scroll down je sampai paling bawah untuk lihat total star yang korang dapat. Then itu dia terpapar total star yang korang dapat setakat ni 😍

Total Star: [Today], [This Month] & [This Year]



Selesai!

Simple kan? Tak perlu lagi nak open Creator Studio untuk tengok total star yang kita dapatkan?

Selamat mencuba 😁

Adios,

Post a Comment

Previous Post Next Post