Portuguese Chicken Burger McDonald's

Friday, July 5, 2019

Assalam.

Dah rasa ke menu baru dari McDonald's ni korang?

Aku tak pasti, menu ni menu baru ke atau menu repeat dari McD. Sebab ni 1st time aku rasa semalam hahha

Disebabkan macam baru, so tak sah lah, kalau tak try menu baru dari McD. Mesti mau try kan?

Tadaaaaa,


Kalau commercial, semua gambar cantik, gebu, juicy haha. Meh la tengok sikit yang real punya gambar!


Jeng jenggg..


Tu dia, daging ayam dia memang terkeluar :p


Meh close-up lagi


Tu diaa...


Rasa dia not bad. Rasa macam kari pun ada, masak lemak pun ada. #confused hahaha.

Aku bagi 8/10 la rate kesedapan dia. Tahap kepedasan, memang pedas. Aku rasa, orang yang tak tahan pedas, mesti tak suka dengan burger ni. huhu

Apapun, aku lebih prefer Korean Burger. Boleh repeat. Yang ni, kalau nak repeat boleh tapi kena ada orang belanja la hahaha

Harga boleh tahan, RM17+-
Size burger, tak kecik. Jangan risau. Oklah, boleh kenyang.

OK tu jer.

Tata!

Adios,
ASTraveler2019

Post a Comment

Latest Instagrams

© A k u S e o r a n g T r a v e l le r. Design by FCD.