Haluu guys! 😆




Akaun BPN aku disekat 😝 Gatal tangan tadi saja nak semak status BPN, yelah untuk tahun depan kan hahaha. 


Korang pernah kena sekat tak? 


Tetiba akaun aku disekat tadi. 😅


Bila nak semak tu, dia pegi tanya aku soalan. Aku lupa jawapan dia, jadi aku letak TIADA pada kotak. Tetiba dia kata, akaun anda disekat! Ah, sudah! 😅


Lepas tu, keluar pulak note bagitau yang aku kena pergi ke LHDN kalau akaun disekat. Ah gila betul. Dan lepas tu, ada lagi...


PERINGATAN: ID PERMOHONAN ANDA TELAH DISEKAT. TINDAKAN SET SEMULA ID PERMOHONAN HANYA BOLEH DIAMBIL SELEPAS TEMPOH PKP TAMAT. 😳


What? 😱


Tak puas hati punya pasal, aku google laa.. 


So aku terjumpa ni dekat Twitter 




Fuh lega rasa. 


So penyelesaian dia, korang tunggu je dalam 15 minit. Nanti dia OK balik.


Hope so lah kan, hahaha 😁


Adios,

ASTraveller.Com

8 Comments

  1. Saya pun baru je kena sekat id bpn😥 memang kena tunggu 15 minit juga betul?

    ReplyDelete
  2. serius ke?mmg akn ok balik ke?

    ReplyDelete
  3. Thanks so much for the info! I pun br je kna sekat sbb gatal tgn tp lupa password 😂 td dh gelabah dh.. Thanks again

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha so dah setel la kan? :) dia akan reset sendiri selepas 15 min :D

      Delete
  4. Saya pergi ke bank bsn untuk ambil banyuan bpr status i lulus,tapi mereka suruh saya datang esok dan mereka kena hubunggi hq mereka ,dan dia suruh i tinggalkan nombor telefon.j tak paham,boleh jelaskan i kenapa,mereka kena hubunggj hq???

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kena pergi LHDN ker? kalau ada twitter boleh direct tnya pada @LHDNMofficial

      Delete

Post a Comment

Previous Post Next Post