Korang peminat kopi?

Ni haa, aku nak share kopi sedap area Kuala Kangsar, Perak. Memang terbaik ahh.

Ni dia, Kopi dari Milkica


Actually, dah banyak kali aku repeat order dekat sini. Kali ni baru berpeluang nak shoot video + gambar.

Semalam aku order, Mocha Frappe RM12 (L). Puas hati guys 😁


Latte pun, aku daa banyakali try. Sebijik rasa macam kopi McD guys. Sedap, serius! 😊


Kopi diorang memang terbaik. Siapa yang memang kaki kopi, korang boleh try minum kopi dari Milkica ni. Memang paduuu..

Nak datang sini, korang waze je Mabeles Cafe. InshaAllah gerenti sampai.


Waktu operasi, Selasa - Ahad. Jam 8.30pm hingga tengah malam. Apapun korang boleh roger no ni 016-2405049

Kali ni, aku up video pendek je. Nextime, lau ada masa free aku up video penuh pulak
🤟😬


Jangan lupa follow YTC aku: youtube.com/JTxChannel

Adios,

1 Comments

Post a Comment

Previous Post Next Post