Salam guys 😬 

Tadi aku singgah Buku terpakai dekat area Puchong sebab nak lelong stok-stok buku dari Lubuk Buku Malaysia yang tak terjual Wasap onwer, then decide terus datang hari ni. 

Lebih 300pcs buku, aku bawak termasuk buku-buku terpakai. 😬 

Bila dah sampai dan masuk stor. Fuh, banyak gila buku 😱 Memang syurga buku guys. Korang nak cari semua genre buku ada dijual dekat situ. 


Buku-buku baru dan terpakai. Buku-buku lama yang rare pun, sure ada tu. Korang tanyalaa pada owner. Tak tahu lah berapa puluh ribu buah yang tersimpan di dalam stor. Korang boleh terjah sendiri dan cari. Nak datang, korang Google Map je "Buku Terpakai Puchong" inshaAllah pasti sampai. 

Waktu operasi: 

Dibuka setiap hari dari jam 10.30pg - 1.30pg. 
Hari Jumaat tutup awal sikit, maybe dalam jam 12pm 

Untuk lebih lanjut, korang boleh terus wasap En. Abdul Halim wasap.my/60126630530 

Okay, itu saja aku nak share guys! ❤️ 

Adios, 

Post a Comment

Previous Post Next Post