Haluuu guys 😁

Pernah try ZUS Coffe tak? Walk-in atau Pickup? haaaaa


Biasanya aku, kalau beli kopi dekat ZUS, aku akan pakai Touch ‘n Go eWallet (walk-in) atau beli siap² dekat ZUS Coffee Aps (pickup) 

Senang & banyak benefitnyaa 😎 

Kalau korang memang tak pakai TnGo eWallet tu, aku suggest korang beli dekat aps je. Senang. Satu lagi, bila korang beli guna aps. Setiap pembelian kopi, akan ada point tau dan point tu korang boleh kumpul dan redeem free coffee nanti 😎 

Banyak lagi benefit yang kita boleh dapat kalau selalu beli via aps guys. Korang boleh explore sendiri nanti. 😁 Kalau jadi member lagi laa banyak benefit ehemm 😏 

Cara nak order pakai ZUS Coffee Aps 

1. Download ZUS Coffee Aps 


2. Open & Register 

3. Pilih Cawangan ZUS Coffee yang berdekatan (Delivery / Pickup). Biasa aku pilih pikcup jer. 



4. Order Now 




5. Pilih Menu 



6. Scroll down, Pilih Milk Level atau apa2 yang korang nak tambah & Add To Cart 



7. Klik Order Now. Lepas tu Pilih Cara Pembayaran (E-Wallet / Credit Card / Online Banking) 

8. Then Klik sekali lagi Order Now 



9. Proceed To Payment 



10. Pilih Bank 

11. Bayar & selesai 

12. Tunggu order siap then boleh pickup. 

Biasanya kalau tempat aku, dalam 10minit dah siap. 

Senangkan pakai aps? 🀭 

Gi ahh download dekat Google Playstore. Tapi sebelum tu, korang pastikan ZUS Coffee wujudlah dekat area rumah korang. Kalau jauh gila, memang masaklaaa hahaa 🀣 

Meh la jemput minum LattΓ© Panas guys. ☕ 


Paling recommended Hot Cafe Latte dekat ZUS Coffee setakat ni. 

Hot Cafe LattΓ© πŸ₯ƒ 

Rate: 10/10 
Price: RM9.75 termasuk SST% 

Okay ahh, tu je nak share πŸ˜‰ 

Psttt, pada pelanggan baru. Jangan lupa claim korang punya voucher BUY 1 FREE 1 dekat ZUS Coffee aps. Kalau masih ada lagi laah haha. Cara nak claim, boleh tonton video dibawah


Adios,

Post a Comment

Previous Post Next Post